Garázskapuk

Szekcionált garázskapu

Magas stabilitással rendelkező szekcionált garázskapuk. Poliuretán habos hőszigeteléssel, 4 cm vastagsággal. Időjárásálló, tűzi horganyzott, porral szórt acélszekciókkal, ujjbecsípődés elleni védelemmel.

Szekcionált garázskapuk: kazettás, bordázott, szélesbordázott, sima felületű, fautánzatú kivitelben.

Tulajdonságai: 4 oldali gumitömítéssel ellátva függőlegesen és vízszintesen. Az alapszín a fehér. Rendelhető továbbá bármilyen RAL színben.

Szekcionált garázskapu

Oldalszekcionált garázskapu

Az oldalszekcionált garázskapuknak számos előnyük van. Személybejárók és garázskapuk is egyben. Kis beépítési helyigénnyel. Választható beépítési, motorizációs verzióban kivitelezhető. Csendesen működtethető, a csapágyazott ikergörgőkkel és vezetőgörgőkkel. Vízszintes, függőleges gumitömítéssel, illetve alsó kefetömítéssel, a tökéletes szigetelés érdekében. Korlátlan nyitásszámra tervezve.

Hőszigetelt garázskapu

Hőszigetelt garázskapuk számos színben, dekor kivitelben, illetve különféle ablakokkal. Magas hőszigetelési képességének köszönhetően nyáron hűvösen, télen melegen tartja garázsát.

A hőszigetelést poliuretán hab biztosítja. A tökéletes záródásról gumirendszer gondoskodik. Ennek köszönhetően csökken a zajhatás is. Ujjbecsípődés elleni védelemmel ez a garázskaputípus is rendelkezik. A vastag falú garázskapu növeli otthona biztonságát.

Hőszigetelt garázskapu

Garázskapu személybejáróval

Garázskapu középen elhelyezkedő személybejáróval. Tökéletes kialakítás, a ki- és belépés nem jár az egész garázskapu nyitásával. Alacsony küszöb kialakítással, így akár egy bicikli is könnyen betolható. Az ajtó biztonság szempontból kifelé nyílik.

Mindkét oldalról zárható rozsdamentes keretben került elhelyezésre. A színe alap esetben azonos a garázskapu színével, de ettől eltérő is lehet. Szintén ujjbecsípődés elleni védelemmel szerelve.

Garázskapu személybejáróval

Comments are closed