Műanyag ablakok

Az Inoutic ablakrendszerek

Az Inoutic komplex profilrendszer kínálata megoldást jelent partnereink szinte minden igényére.

Eforte ablakrendszer – A legjobb hőszigetelés

Az energiatakarékos és passzív épületek ideális hat kamrás profilrendszere a műanyag ablakok és ajtók kivitelezésére, mindenki számára aki hosszú távon szeretne takarékosan lakni.

  • Beépítési mélység 84 mm
  • A hőáteresztés együtthatója Uf = 0,95 W/m2K – az általános fémmerevítők használatával és hozzáadott elemmel nélkül
  • Az egyszerű hármas üvegezéssel is könnyedén megfelel az alacsony energiaigényű házakra vonatkozó jelenlegi előírásoknak

A javuló ökológiai és energiatakarékossági tudatunk eredménye, hogy egyre több alacsony energiaigényű épület készül. Megtisztel bennünket, hogy az Eforte ablakrendszernek köszönhetően, árban elérhető és a szigetelés szempontjából remek megoldást kínálunk.

Eforte – nem csak takarékos, hanem az egyéni elképzelések titka is

Bármennyire is jó a szigetelési tényező, a fejlesztés során nem volt szabad a babérjainkon aludnunk. Ezért hatalmas lehetőséget kínálunk Önnek a méretek kiválasztására – Inoutic üvegezésragasztási technológiával akár 2,6 m magasságú ablakok is kialakíthatók. A passzív házaknál ezért már nem kell lemondani a nagy ablak felületekről, melyek gyönyörű kilátást biztosítanak. Az említett eljárásoknak köszönhetően a keretekbe különleges méretű üvegezés is használható – egészen 56 mm szélességű biztonsági szigetelő ablak.

Eforte – vállaszon színt vagy dekort

Az általunk kínált szín és valós megjelnésű dekorok, amelyek az ablakok esztétikai értékét a drágább anyagokból készült ablakok szintjére emelik. Az alumíniummal burkolt változattal – amelyet utólag lehet a profilokra illeszteni – az ablakok megjelenése az alumínium felhasználását mutatja, miközben a minőségi műanyag ablakok előnyeit kínálja.

A tagadhatatlan kényelemet az Eforte rendszer által kapott lehetőségeket nem csak passzív házaknál, hanem a felújított régi épületek esetén is élvezheti.

Eforte ablakprofil rendszer brossúra (PDF)

Prestige ablakrendszer – ideálisan kiegyensúlyozott

Hatkamrás profil kiváló hő- és hangszigetelő értékkel, amely megfelelő megoldás a hőszigetelt házak és lakások számára. Megfelel az energiahatékonysági szabványok jelenlegi követelményeinek, és nem jelent hatalmas költségvetési tételt.

  • Beépítési mélység 76 mm
  • A hőáteresztés együtthatója Uf = 1,1 W/m2K – megfelel a modern alacsony energiaigényű lakásnak
  • E rendszer felhasználásával tolóajtókat és bejárati ajtókat is készítünk

A Prestige ablakrendszer jelenti a megfelelő kiegyensúlyozott megoldást ott, ahol magas a követelmény a hőszigetelésre, de ahol a hatékonyabb Eforte rendszer nagyon költséges, vagy túlméretezett megoldást nyújtana.

Nem csak kitűnő hőszigetelés

Az Inoutic ablakprofilok nem csak a kiváló minőségű feldolgozást nyújtják, hanem a legjobb hőszigetelési értékeket is. A Prestige profil természetesen nem kivétel. Ezen kívül a hangszigetelési eredmények is nagyon jók, amelyek befolyásolják a lakás komfortját, de a munkára szükséges nyugodt környezetet is mivel ipari épületekben is ajánlott. A csend a forgalmas városközpontokban a mai világban nagyon ritka és kívánt érték és a minőségi ablakok, amelyek garantált hangszigetelést kínálnak, az egészséget is védik.

Igazán nagy szín és forma kínálat

Az általunk kínált Prestige ablakprofil több forma változatban is kapható – gömbölyített, klasszikus és szögletes. A színválaszték, a fa és fém dekorok felhasználásával és az alumínium burkolatok kínálatával, melyek a drágább, luxus megjelenést biztosítják a kínálat igazán széleskörű és az Ön döntésén múlik, hogy ezt a kedvenc profilt milyen módon illeszti a lakásához.

Prestige ablakprofil rendszer brossúra (PDF)

Arcade ablakrendszerek – olcsó, de hatékony

Az ötkamrás Arcade ablakprofilok a legjobb választásnak számítanak az ár és teljesítmény szempontjából minden olyan esetben ahol a költségvetés korlátozott, vagy az újjáépítés feltételei nem engedik a Prestige vagy Eforte profilok felhasználását és egyaránt magasak a feltételek az ablakok hőszigetelő értékére.

  • Beépítési mélység 71 mm
  • A hőáteresztés együtthatója Uf = 1,2 W/m2K – nagyon jó hőszigetelő teljesítmény, amely megfelel az összes szabványos követelmények
Olcsó, de 100%-os Inoutic minőségi megoldás

Az öregebb házak felújítása esetén a hőszigetelt falakhoz viszonyítva tökéletesebb megoldás az Eforte vagy Prestige profilokkal szemben, egyszerűen alkalmasabb. Ugyanakkor a széleskörű rekonstrukciók esetén ahol a kiadások szigorúan korlátozottak, vagy az olyan esetekben ahol a helyzet nem engedi a szélesebb ablakprofilok használatát, ott mindenütt kitűnik az évek során bevált klasszikus – az Arcade műanyag abak.

Arcade – olcsó, de kiváló minőségű műanyag ablakok

Az Arcade ablakrendszer az összes Inoutic családba tartozó termék előnyét megtartotta, ahogy az egy vezető európai gyártmánynál illik. Elsősorban a felület külalakjának széles választéka – szín és valós megjelenésű dekorok, amelyek az ablakok esztétikai értékét a drágább anyagokból készült ablakok, például fa vagy alumínium szintjére emelik.

Arcade ablakprofil rendszer brossúra (PDF)

Comments are closed